درگیری ۲ همکلاسی در شوش رنگ خون گرفت (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری ۵ شرور و مخل نظم و امنیت در مشهد ماجرای آن کوچه بن بست واریز هدیه ۲ میلیون تومانی روز معلم به حساب معلمان تا امشب | پرداخت معوقات حق‌التدریس‌ها تا ۲ هفته دیگر بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع «سه‌شنبه‌های مهر» ادامه دارد | افتتاح پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال گُرگرفتگی در خانم‌ها و آنچه باید بدانند چگونه رنج‌هایمان را به گنج تبدیل کنیم؟ چه حرف‌هایی را به کودکان نباید بزنیم؟ آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم؟ توصیه‌های طلایی برای خواب سالمندان علاقه وافر نوجوان‌ها به متفاوت بودن! واریز هدیه روز معلم به حساب فرهنگیان سراسر کشور افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اجرا می‌شود خبر رییس مجلس درباره حقوق اردیبهشت | قالیباف: دولت باید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را این ماه اجرا کند دستگیری ۲۵ داوطلب متقلب در مرحله اول کنکور ۱۴۰۳ فصل بحرانی آب در مشهد | وزارت نیرو، خراسان‌رضوی را در فهرست ۴ استان با وضعیت آبی نامطلوب اعلام کرد خبر جدید برای بازنشستگان | تصمیمات جدید صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص پرداخت معوقات، وام و بیمه تکمیلی
سرخط خبرها

برای کنترل بهتر قندخون، بعد از صبحانه این نوشیدنی را بخورید

  • کد خبر: ۴۵۸۲۳
  • ۱۸ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۳
برای کنترل بهتر قندخون، بعد از صبحانه این نوشیدنی را بخورید
محققان دانشگاه بث بریتانیا در این مطالعه به بررسی تأثیر خواب مختل شده و قهوه صبحگاهی بر طیفی از نشانگر‌های مختلف متابولیکی پرداختند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه بث بریتانیا در این مطالعه به بررسی تأثیر خواب مختل شده و قهوه صبحگاهی بر طیفی از نشانگر‌های مختلف متابولیکی پرداختند.

دانشمندان دریافتند در حالیکه یک شب کم خوابی بر متابولیسم بدن تأثیر دارد، اما نوشیدن قهوه به عنوان راهی برای سرحال شدن می‌تواند بر کنترل قند خون تأثیر منفی بگذارد.

با توجه به اهمیت حفظ ایمن سطح قند خون برای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت و بیماری‌های قلبی، محققان معتقدند این نتایج می‌تواند پیامد‌های سلامتی گسترده‌ای داشته باشد.

نتایج این یافته‌ها نشان می‌دهد که یک شب بدخوابی موجب تشدید گلوکز خون شرکت کنندگان یا واکنش انسولین شان نشد.

محققان مشاهده کردند مصرف قهوه غلیظ قبل از صبحانه خطر واکنش قندخون را تا ۵۰ درصد افزایش می‌دهد.

به گفته محققان، نوشیدن قهوه بلافاصله بعد از بیدارشدن از یک خواب شبانه مختل شده می‌تواند کنترل قندخون را مختل کند.

محققان تاکید دارند ابتدا باید صبحانه خورده شود و نیم ساعت بعد اگر هنوز احساس کسالت وجود داشت قهوه نوشیده شود.

«هری اسمیت»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «شروع روز بعد از یک بدخوابی شبانه با نوشیدن یک قهوه سنگین و غلیط تاثیر منفی بر روند متابولیسم گلوکز تا حدود ۵۰ درصد دارد.»

منبع:بهداشت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->